Prajitura cu ciocolata si caramel sarat

Printeaza

Prajitura cu ciocolata si caramel sarat din: ciocolata, covrigei, sos caramel, floricele cu sare, cereale, sare grunjoasa.

Ingrediente:Prajitura cu ciocolata si caramel sarat

  • 400 g ciocolată cu lapte sau amăruie, ruptă bucăţi
  • 75 g covrigei pretzels
  • 125 g sos caramel sau dulceaţă de lapte
  • 25 g floricele cu sare
  • 2×40 baton de cereale, zdrobit
  • un praf de sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Tapetează cu hârtie de copt o tavă dreptunghiulară de 20X30 cm.

Topeşte ciocolata la bain mărie.

Aşază în tavă o treime din covrigei, apoi toarnă deasupra ciocolata topită.

Combină 1 1/2 lingură de caramel cu floricelele şi lasă deoparte. Presează cu lingura compoziţia din tavă ca să faci nişte găuri, pune caramel şi stropeşte restul deasupra, pune din loc în loc covrigeii rămaşi, floricelele şi batoanele crocante şi presară sarea.

Lasă la rece să se întărească, taie bucăţi şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.