Prajitura cu ciocolata si caramel sarat
PrinteazaPrajitura cu ciocolata si caramel sarat din: ciocolata, covrigei, sos caramel, floricele cu sare, cereale, sare grunjoasa.
- 400 g ciocolată cu lapte sau amăruie, ruptă bucăţi
- 75 g covrigei pretzels
- 125 g sos caramel sau dulceaţă de lapte
- 25 g floricele cu sare
- 2×40 baton de cereale, zdrobit
- un praf de sare grunjoasă
Mod de preparare:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă dreptunghiulară de 20X30 cm.
Topeşte ciocolata la bain mărie.
Aşază în tavă o treime din covrigei, apoi toarnă deasupra ciocolata topită.
Combină 1 1/2 lingură de caramel cu floricelele şi lasă deoparte. Presează cu lingura compoziţia din tavă ca să faci nişte găuri, pune caramel şi stropeşte restul deasupra, pune din loc în loc covrigeii rămaşi, floricelele şi batoanele crocante şi presară sarea.
Lasă la rece să se întărească, taie bucăţi şi serveşte.
Pofta buna!