Prajitura cu Lapte de Soia din: faina, zahar, ulei vegetal, lapte de soia, praf de copt, esenta de vanilie, fructe. Descoperă o prăjitură care îmbină plăcerea gustului cu beneficiile unei alegeri sănătoase. Acest desert, care poate fi adaptat pentru a include arome de ciocolată, vanilie sau chiar bucăți de fructe, este o dovadă a versatilității […]
Prăjitură cu cireşe, nucă şi ciocolată
PrinteazaPrăjitură cu cireşe, nucă şi ciocolată: oua, zahar, faina, cacao, lapte, scortisoara, esenta de rom, cirese, praf de copt, nuca.
Ingrediente:
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr
- 4 linguri făină
- 2 linguri cu vârf cacao
- 200 g ciocolată cu lapte
- un vârf cuţit scorţişoară
- 1 fiolă esenţă de rom
- un castronel cireşe mari fără sâmburi
- 1 plic praf de copt
- 2 mâini pline de nucă zdrobită
- ulei
Mod de preparare Prăjitură cu cireşe, nucă şi ciocolată:
Separi gălbenuşurile de albuşuri. Albuşurile cu zahăr, adaugi gălbenuşurile pe rând, făina împreună cu cacaua, scorţişoara, praful de copt şi esenţa de rom.
Torni compoziţia într-o tavă pătrată. Peste compoziţie împrăştii nuca ruptă şi aşezi cireşele una lângă alta, până acoperi toată suprafaţa aluatului.
Dai tava la cuptor până trece testul scobitorii. între timp, topeşti ciocolata pe baie de abur, cu 2 linguri ulei.
Când prăjitura este coaptă şi răcită, torni ciocolata deasupra, în start uniform.
Poţi presăra deasupra fuigi de cocos.
Pofta buna!
Prajitura Îngerilor – Angel Food Cake
Prajitura Îngerilor – Angel Food Cake din: faina, zahar pudra, albusuri de ou, crema tartar, sare, extract de vanilie, extract de migdale, extract de lamaie. Această prăjitură este cunoscută pentru aspectul ei alb și pentru textura sa pufoasă. Ingrediente: 1 cană de făină de tort sau făină de migdale 1 1/2 cană de zahăr […]