Prajitura cu crema de cocos si ciocolata
PrinteazaPrajitura cu crema de cocos si ciocolata din: zahar, oua, praf de copt, ulei, lapte, ciocolata topita, cacao, faina.
- 250 g zahar
- 3 oua
- 1 praf de copt
- 125 ml ulei
- 125 ml lapte
- 100 g ciocolata topita
- 2 linguri cacao
- 1 cana de faina
- 2 linguri ciocolata rasa
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu zahărul pană se topeşte, iar ouăle devin o spumă. Adaugi pe rând uleiul, faina, laptele, praful de copt şi amesteci. Adaugi în compoziţie ciocolata topită şi cacaua.
Pui hârtie de copt într-o tavă şi coci jumătate din compoziţie, apoi cealaltă foaie (poţi să coci totul ş tai blatul în două).
Pui pe blatul de jos un strat subţire de cremă de cocos, aşezi cealaltă foaie şi pui un strat mai generos (in functie de gustul tau) de crema. Dai la frigider. In momentul servirii presari ciocolata rasa.
Prajitura cu crema de cocos si ciocolata
Pofta buna!