Prajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar. Ingrediente: 5 piersici, feliate 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri de sirop de artar 1 lingura de faina ¼ lingurita de scortisoara Inghetata pentru servire Pentru topping […]
Prajitura crocanta cu afine
PrinteazaPrajitura crocanta cu afine din: afine, miere, suc de lamaie, coaja de lamaie, menta, faina, zahar brun, fulgi de ovaz, faina, unt, scortisoara.
- 800 g afine proaspete sau congelate
- 50 g zahar sau miere
- sucul si coaja rasa de la o jumatate de lamaie
- 2 linguri de menta tocata
- 2 linguri de faina
Ingrediente crusta:
- 125 g zahar brun
- 125 g fulgi de ovaz
- 125 g faina
- 75 g unt
- 1 lingura de scortisoara macinata
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 190 grade C. Amestecati ingredientele pentru umplutura si turnati-le intr-un vas pentru copt uns cu unt.
Amestecati ingredientele pentru crusta si intindeti-le peste stratul de baza.
Coaceti 30 de minute. Serviti la temperatura camerei cu inghetata sau frisca.
Prajitura crocanta cu afine
Pofta buna!
poate iti place si:
Prajitura crocanta cu prune
Prajitura crocanta cu prune din: unt, zahar, faina, miere, melasa, faina, scortisoara, oua, mere, prune, ghimbir. Ingrediente: Pentru crusta crocantă: 40 g unt 30 g zahăr brun 75 g făină integrală Pentru blat: 150 g unt 100 g miere 100 melasă – poţi înlocui cu miere 275 g făină cu factor de creştere 2 linguriţe […]
Prajitura crocanta cu fructe de padure si migdale
Prajitura crocanta cu fructe de padure si migdale din: făină, zahăr, unt, praf de copt, oua, zahăr vanilat, lapte, coajă de lămâie rasă, fructe de pădure, migdale. Ingrediente: 2 căni făină 1 cană zahăr 125 g unt 1 linguriţă praf de copt 2 ouă 1 plic zahăr vanilat 125 ml lapte 1 linguriţă coajă de lămâie rasă 400 g fructe de pădure (afine, coacăze, […]
Pofta buna!