Prajitura crocanta cu afine

Printeaza

Prajitura crocanta cu afine din: afine, miere, suc de lamaie, coaja de lamaie, menta, faina, zahar brun, fulgi de ovaz, faina, unt, scortisoara.

 

Ingrediente:Prajitura_crocanta_cu_afine

  • 800 g afine proaspete sau congelate
  • 50 g zahar sau miere
  • sucul si coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri de menta tocata
  • 2 linguri de faina

Ingrediente crusta:

  • 125 g zahar brun
  • 125 g fulgi de ovaz
  • 125 g faina
  • 75 g unt
  • 1 lingura de scortisoara macinata

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 190 grade C. Amestecati ingredientele pentru umplutura si turnati-le intr-un vas pentru copt uns cu unt.

Amestecati ingredientele pentru crusta si intindeti-le peste stratul de baza.

Coaceti 30 de minute. Serviti la temperatura camerei cu inghetata sau frisca.

Prajitura crocanta cu afine

Prajitura_crocanta_cu_afine

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura crocanta cu piersici

Prajitura crocanta cu piersici

Prajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar. Ingrediente: 5 piersici, feliate 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri de sirop de artar 1 lingura de faina ¼ lingurita de scortisoara Inghetata pentru servire Pentru topping […]

Prajitura Buturuga

Prajitura crocanta cu prune

Prajitura crocanta cu prune din: unt, zahar, faina, miere, melasa, faina, scortisoara, oua, mere, prune, ghimbir. Ingrediente: Pentru crusta crocantă: 40 g unt 30 g zahăr brun 75 g făină integrală Pentru blat: 150 g unt 100 g miere 100 melasă – poţi înlocui cu miere 275 g făină cu factor de creştere 2 linguriţe […]

 

Prajitura crocanta cu fructe de padure si migdale

Prajitura crocanta cu fructe de padure si migdale din: făină, zahăr, unt, praf de copt, oua, zahăr vanilat, lapte, coajă de lămâie rasă, fructe de pădure, migdale. Ingrediente:  2 căni făină  1 cană zahăr  125 g unt  1 linguriţă praf de copt  2 ouă  1 plic zahăr vanilat  125 ml lapte  1 linguriţă coajă de lămâie rasă  400 g fructe de pădure (afine, coacăze, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.