Prajitura crocanta cu piersici
PrinteazaPrajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar.
- 5 piersici, feliate
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 2 linguri de sirop de artar
- 1 lingura de faina
- ¼ lingurita de scortisoara
- Inghetata pentru servire
Pentru topping :
- ½ cana migdale , faramitate
- ½ ceasca faina de migdale
- 2 linguri de ulei de nuca de cocos
- ¼ cana sirop de artar
- 1 varf de cutit de sare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C.
Intr-un bol amestecati impreuna vanilie, sirop de arțar, faina și scorțisoara. Adaugati piersicile taiate felii si amestecati pentru a acoperi. Se toarna apoi intr-un vas de placinta.
Se amesteca impreuna toate ingredientele pentru topping pana secombina complet.
Adaugati peste piersici . Coaceți timp de 30-40 minute.
Pofta buna!