Prajitura cu banane, ciocolata si gelatina
PrinteazaPrajitura cu banane, ciocolata si gelatina din: smântână de gătit, lapte, banane, gelatina, ciocolata neagra.
Ingrediente:
- 500 ml smântână de gătit
- 100 ml lapte
- 60 g zahăr pudră
- 2 banane
- 9 g gelatină
Pentru stratul de ciocolată:
- 100 g ciocolată neagră
- 100 ml smântână de gătit
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă, se amestecă smântână, laptele, zahărul si bananele fărâmiţate. Se pun la foc mic şi, după ce a dat într-un clocot, se trage de pe foc, se mixează si se adaugă gelatina preparată.
Se amestecă si se repartizează în forme car^se dau la rece pentru 4 ore. Pentru stratul-de ciocolată, se încălzeşte smântână, se trage de pe foc şi se pune în ea ciocolata si se amestecă.
Se lasă să se răcorească si. se toarnă peste stratul alb din forme. Se repun la frigider pentru 2 ore.
Prajitura cu banane, ciocolata si gelatina
Pofta buna!