Prajitura cu bezea si coacaze

Printeaza

Prajitura cu bezea si coacaze din: faina, zahar, oua, lapte, ulei, praf de copt, zahar vanilat, coacaze rosii.

Ingrediente:Prajitura cu bezea si coacaze

  • 300 g făină
  • 300 g zahăr
  • 4 ouă
  • 250 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 zahăr vanilat
  • 300 g coacăze roşii

 

Mod de preparare:

Decongelezi coacăzele şi le laşi la scurs.

Separi gălbenuşurile de albuşuri. Freci gălbenuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr până când devin o spumă. Amesteci făina Raftul bunicii cu praful de copt, zahărul vanilat şi încorporezi, alternativ, făina, laptele şi uleiul.

Mixezi bine ca să obţii o compoziţie omogenă, o torni într-o tavă tapetată şi o dai la cuptorul încins până când se coace jumătate.

O scoţi, aşezi coacăzele, torni albuşurile bătute spumă tare cu restul de zahăr şi nivelezi. Dai tava la cuptor până când se rumeneşte bezeaua.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.