Prajitura cu biscuiti si crema de iaurt

Printeaza

Prajitura cu biscuiti si crema de iaurt din: biscuiti, mieji de nuca, iaurt, frisca, zahar, gem de caise, gelatina, afine, zmeura.

Ingrediente:Prajitura cu biscuiti si crema de iaurt

  • 1 pachet biscuiti simpli
  • 50 g mieji de nucă
  • 500 g iaurt gras
  • 500 ml frişcă lichidă
  • 200 g zahăr pudră
  • gem de caise
  • 2 plicuri gelatină
  • 50 g afine rosii
  • 100 g zmeura

 

Mod de preparare:

Întinzi într-o tavă de cozonac sau de chec folie alimentară.

Baţi frişca amestecată cu zahărul şi adaugi iaurtul gras. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi o încorporezi în cremă, apoi aşezi un strat subţire în tavă, pui un rând de biscuiţi, întinzi gemul de
caise şi torni un strat de cremă.

Aşezi un alt strat de biscuiţi, de cremă şi presari afinele roşii. Inchei cu un strat de biscuiti si cu unul subţire de cremă.

Dai tava la frigider câteva ore, după care o răstorni, presari nuca sfărâmată şi decorezi cu zmeură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.