Prajitura cu branza de vaci si biscuiti
PrinteazaPrajitura cu branza de vaci si biscuiti din: biscuiti, unt, branza, oua, smantana, zahar, ciocolata.
- 350 g biscuiţi sfărâmidoşi cu cacao
- 150 g unt
- 500 g brânză cremoasâ de vaci
- 2 ouă
- 250 g smântână grasă
- 200 g zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- ciocolată rasă
Mod de preparare:
Pentru început, sfărâmi biscuiţii până devin nisipoşi, apoi îi amesteci cu untul topit. Intinzi, inclusiv pe margini, amestecul într-o tavă cu pereţii detaşabili şi o dai la frigider 30 de minute.
Pentru umplutură, baţi ouă le cu cele două tipuri de zahăr. Adaugi smântână, apoi brânza. Torni umplutura peste blatul de biscuiţi.
Dai tava la cuptorul preîncălzit la 175 °C o oră.
Ulterior laşi prăjitura să se răcească in formă, apoi o dai la frigider minimum 5 ore. O serveşti presărată cu ciocolată rasă, după gust.
Pofta buna!