Prajitura cu branza de vaci si biscuiti

Printeaza

Prajitura cu branza de vaci si biscuiti din: biscuiti, unt, branza, oua, smantana, zahar, ciocolata.

Ingrediente:Prajitura cu branza de vaci si biscuiti

  • 350 g biscuiţi sfărâmidoşi cu cacao
  • 150 g unt
  • 500 g brânză cremoasâ de vaci
  • 2 ouă
  • 250 g smântână grasă
  • 200 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • ciocolată rasă

 

Mod de preparare:

Pentru început, sfărâmi biscuiţii până devin nisipoşi, apoi îi amesteci cu untul topit. Intinzi, inclusiv pe margini, amestecul într-o tavă cu pereţii detaşabili şi o dai la frigider 30 de minute.

Pentru umplutură, baţi ouă le cu cele două tipuri de zahăr. Adaugi smântână, apoi brânza. Torni umplutura peste blatul de biscuiţi.

Dai tava la cuptorul preîncălzit la 175 °C o oră.

Ulterior laşi prăjitura să se răcească in formă, apoi o dai la frigider minimum 5 ore. O serveşti presărată cu ciocolată rasă, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.