Prajitura cu branza si cafea

Printeaza

Prajitura cu branza si cafea din: biscuiti, unt, mascarpone, zahar, gelatina, cafea, cacao.

Ingrediente:Prajitura_cu_branza_si_cafea

Pentru bază:

  • 100 g biscuiţi digestivi
  • 50 g unt

Pentru umplutură:

  • 250 g mascarpone
  • 4 linguri zahăr
  • 2 foi gelatină
  • 50 ml cafea foarte concentrată
  • cacao, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se mărunţesc biscuiţii şi se topeşte untul, se amestecă apoi şi se tapetează o formă cu pereţi detaşabili. Se dă la frigider pentru o oră.

Gelatina se pune la înmuiat în apă rece şi se încălzeşte cafeaua. Apoi i se adaugă gelatina, se amestecă şi se lasă un pic să se răcorească.

Mascarpone se bate cu zahărul, se adaugă apoi cafeaua şi se amestecă. Se toarnă crema peste blatul de la rece şi se lasă la frigider patru ore.

Se presară cu cacao, înainte de servire.

Prajitura cu branza si cafea

Prajitura_cu_branza_si_cafea

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.