Prajitura cu branza si cafea
PrinteazaPrajitura cu branza si cafea din: biscuiti, unt, mascarpone, zahar, gelatina, cafea, cacao.
Pentru bază:
- 100 g biscuiţi digestivi
- 50 g unt
Pentru umplutură:
- 250 g mascarpone
- 4 linguri zahăr
- 2 foi gelatină
- 50 ml cafea foarte concentrată
- cacao, pentru servit
Mod de preparare:
Se mărunţesc biscuiţii şi se topeşte untul, se amestecă apoi şi se tapetează o formă cu pereţi detaşabili. Se dă la frigider pentru o oră.
Gelatina se pune la înmuiat în apă rece şi se încălzeşte cafeaua. Apoi i se adaugă gelatina, se amestecă şi se lasă un pic să se răcorească.
Mascarpone se bate cu zahărul, se adaugă apoi cafeaua şi se amestecă. Se toarnă crema peste blatul de la rece şi se lasă la frigider patru ore.
Se presară cu cacao, înainte de servire.
Prajitura cu branza si cafea
Pofta buna!