Prăjitură cu branză tofu
PrinteazaPrăjitură cu branză tofu
- 300 g brânză tofu
- 250 g făină integrală de grâu
- 150 g miere de albine
- 100 ml suc de fructe
- 1 pliculeţ zahăr vanilat
- 100 g migdale mărunţite
- 1 praf sare
- 1 pliculeţ praf de copt
- 1-2 linguri suc de lămâie
- 1 lingură pesmet
Mod de preparare:
Sucul de fructe se amestecă cu mierea, făina integrală şi mirodeniile. Brânza tofu se taie în cubuleţe foarte mici şi se amestecă cu restul ingredientelor. La sfârşit, se adaugă praful de copt, stins cu suc de lămâie, şi se încorporează complet în compoziţie. într-un vas de Jena, uns şi tapetat cu pesmet, se toarnă compoziţia.
Se dă la cuptor, care a fost încălzit în prealabil, timp de 25-30 de minute, până se rumeneşte. Se taie călduţă şi se aşază pe un platou.
Poftă bună !
A iesit buna prajitura?