Prajitura cu cacao
PrinteazaPrajitura cu cacao din: cacao, zahar, ulei, apa, faina, praf de copt, vanilie, nuci, zeama de lamaie.
- 3 linguri de cacao
- 10 linguri de zahăr
- 10 linguri de ulei
- 10 linguri de apă
- 10-15 linguri de făină
- praf de copt
- vanilie
- nuci
- zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Uleiul, zahărul şi apa se amestecă foarte bine, se adaugă treptat făina, praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi vanilia. Se amestecă bine şi se adaugă nuca.
Intr-o tava unsă cu margarină şi tapetată cu făină se toarnă jumătate din compoziţie. Apoi se toarnă cealaltă jumătate, în care s-a adăugat cacao şi deasupra se ornează cu miez de nucă întreg sau cu fructe din dulceaţă.
Pofta buna!