Prajitura cu cafea si avocado
PrinteazaPrajitura cu cafea si avocado din: seminte de floarea-soarelui, curmale, cacao, avocado, miere, inka, tarate.
- 25 g seminţe de floarea-soarelui crude
- 200 g curmale fără sâmburi
- 1 lingură cacao
- 2 fructe avocado
- 2 linguri miere
- 1-2 linguri inka
- 4 linguri de mix de tărâţe de psyllium, ovăz şi seminţe de in
Mod de preparare:
Seminţele se înmoaie 2 ore în apă rece. Se scurg, se adaugă curmale şi se pasează la blender. Se înglobează cacao. Se ung cu ulei 4 rame de inox, se aşază pe câte o farfurie şi se repartizează blaturile.
Pentru cremă, se pasează pulpa de avocado cu mierea şi inka şi se adaugă mixul de tărâţe. Se toarnă crema peste blat şi se dă la frigider 15-20 min. Apoi se scot inelele cu grijă.
Pofta buna!