Prajitura cu capsune (varianta)

Printeaza

Prajitura cu capsune

Prajitura cu capsune

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 200 g zahăr
  • 200 g făină
  • 50 ml ulei
  • 30 ml apă
  • 500 g căpşune

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile le baţi spumă, adaugi zahărul şi continui baterea până se topeşte zahărul.

Gălbenuşurile le amesteci cu uleiul şi apa, le adaugi peste albuşuri, pui şi făina în ploaie, amestecând uşor să nu se lase. Aşezi compoziţia obţinută într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu pergament.

Pui şi căpşunele. Introduci prăjitura în cuptorul încins şi o coci la foc moderat până ca­pătă o culoare ru­menă, iar după apăsare revine la for­ma iniţială.

Prajitura cu capsune

Prajitura cu capsune

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.