Prajitura cu capsune (varianta)
PrinteazaPrajitura cu capsune
Ingrediente:
- 6 ouă
- 200 g zahăr
- 200 g făină
- 50 ml ulei
- 30 ml apă
- 500 g căpşune
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile le baţi spumă, adaugi zahărul şi continui baterea până se topeşte zahărul.
Gălbenuşurile le amesteci cu uleiul şi apa, le adaugi peste albuşuri, pui şi făina în ploaie, amestecând uşor să nu se lase. Aşezi compoziţia obţinută într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu pergament.
Pui şi căpşunele. Introduci prăjitura în cuptorul încins şi o coci la foc moderat până capătă o culoare rumenă, iar după apăsare revine la forma iniţială.
Prajitura cu capsune
Pofta buna!