Prajitura cu dovleac si branza

Printeaza

Prajitura cu dovleac si branza din: faina, zahar, oua, unt, stafide, dovleac, scortisoara, praf de copt, rom, crema de branza.

Ingrediente:Prajitura cu dovleac si branza

  • 300 g făină
  • 200 g zahăr pudră
  • 4 ouă
  • 150 g unt
  • 50 g stafide
  • 500 g piure de dovleac
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 1 plic de praf de copt
  • esenţă rom

Pentru glazură:

  • 1 ou
  • 200 g cremă de brânză
  • 30 g zahăr pudră
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Pune stafidele la înmuiat în esenţă de rom. Mixează ouăle cu zahărul pudră. Adaugă untul topit, piureul de dovleac, stafidele, făina cernută, praful de copt şi scorţişoara.

Pentru glazură, bate oul cu zahărul pudră, pune untul şi crema de brânză. Tapetează cu hârtie de copt o tavă întinsă, toarnă compoziţia de dovleac, apoi pe cea de brânză şi coace 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.