Prajitura cu dulceata de capsuni
PrinteazaO reteta delicioasa de prajitura cu dulceata de capsuni, zahar, ulei, faina, praf de copt, apa minerala si sare.
- 250 g zahăr
- 200 ml ulei
- 400 g făină
- 1 plic praf de copt
- 150 ml apă minerală
- 1 borcan dulceaţă de căpşuni
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron amesteci apa minerală cu zahărul până la dizolvarea acestuia. Adaugi apoi făina cernută, un praf de sare, uleiul, praful de copt şi frămânţi aluatul. Il împărţi în 3 părţi din care întinzi 3 foi pe care le coci pe dosul unei tăvi mijlocii.
Dai la cuptor fiecare foaie pentru 10 minute fiecare. Le laşi să se răcească, apoi le umpli cu dulceaţa de căpşuni sau orice alt fel de dulceaţă. Dai prăjitura la rece până a doua zi, când o tai în forma dorită.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu dulceata de capsuni