Prajitura cu dulceata de mure si bezea
PrinteazaPrajitura cu dulceata de mure si bezea
- 6 ouă
- 300 g zahăr
- 1 praf de copt
- 1 şi 1/2 pahar lapte
- 300 g făină
- 150 g nici măcinate
- 1 pliculeţ zahăr vanilat
- 1 şi 1/2 borcan dulceaţă de mure
- un praf de sare
Mod de preparare:
Amesteci gălbenuşurile cu 150 g zahăr, adaugi nucile măcinate, făina, laptefe, praful de copt şi sarea. Torni amestecul într-o tavă cu pereţi mai înalţi şi dai la cuptor, la foc potrivit.
O laşi să se coacă pe jumătate, o scoţi o ungi cu dulceaţă şi cu bezeaua din albuşurile bătute cu 150 g zahăr. O dai iar la cuptor pentru 15-20 de minue, la foc potrivit.
Prăjitură cu dulceaţă de mure si bezea
Poftă bună!
Incoming search terms:
- prajitura cu gem de mure
- prajitura cu dulceata de mure si bezea