Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie

Printeaza

Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie

Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie din: bulion, apa, zahar, ulei, amoniac, vanilie, rom, sare, faina, margarina, lamaie.

Ingrediente foi:

  • 1 lingură bulion
  • 9 lin­guri apă
  • 15 linguri zahăr
  • 9 linguri ulei
  • 1 lingură amoniac stins
  • 1 esenţă vanilie
  • 1 esenţă rom
  • sare
  • făină cât cuprinde

Ingrediente cremă:

  • 1 cană zahăr
  • 1 cană făină
  • 3 căni apă
  • 1 pachet margarină
  • 1 lămâie

 

Ingrediente glazură:

  • 3 linguriţe cacao
  • 5 linguriţe zahăr
  • 1 ceaşcă apă
  • 1 linguriţă margarină

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele frămânţi până obţii o cocă potrivit de tare şi elastică, împărţi apoi în trei bucăţi, din care întinzi 3 foi pe care le coci pe fundul tăvii câte 10 minute fiecare.

Amesteci zahărul cu apa şi făina şi fierbi totul pe foc mic până se îngroaşă, lei apoi compoziţia de pe foc şi încorporezi margarina bătută spumă, zeama şi coaja rasă de lămâie. Umpli foile cu crema răcită şi dai prăjitura la rece.

Fierbi apa cu zahărul şi cacaua, iar după ce ai luat siropul de pe foc, pui margarina, apoi o întinzi peste prăjitură. Presari nucă de cocos şi dai prăjitura pentru o oră la loc răcoros.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu bulion
  • prajitura cu foi de bulion
  • prajitura cu bulion de post
  • prajitura cu foi cu bulion
  • prajitura cu bulion si crema de lamaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.