Prăjitură cu foi fragede si cremă de capşune
PrinteazaPrăjitură cu foi fragede si cremă de capşune
- 1 pachet foi pentru cremşnit
- 400 g căpşune
- 200 ml frişcă
- 3-4 linguri zahăr
- 1 plic gelatină
Mod de preparare:
Cureţi şi speli căpşunele, pasezi 300 g de căpşune, iar pe celelalte le laşi pentru decor. Baţi frişca împreună cu zahărul, adaugi piureul de căpşune, gelatina pregătită după instrucţiunile de pe plic şi amesteci crema.
Intinzi apoi o parte din cremă peste o treime din foile aşezate una peste alta, pui un alt strat de foi, o parte din cremă şi un ultim strat de foi. Dai apoi prăjitura la rece pentru 2-3 ore.
Când e gata o ornezi cu cremă şi căpşune tăiate felii şi o tai bucăţi.
Prăjitură cu foi fragede si cremă de capşune
Poftă bună!