Prajitura cu foi si crema de budinca (de post)

Printeaza

Prajitura cu foi si crema de budinca din: zahar, esenta de rom, coca cola, ulei, faina, bicarbonat, cacao, budinca de ciocolata, margarina.

Ingrediente:Prajitura cu foi si crema de budinca (de post)

  • 1 cană de zahăr
  • 1 esenţă de rom
  • 1 cană de Coca-Cola
  • 1/2 cană ulei
  • 2 şi 1/2 căni făină
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 6 linguriţe cacao
  • 1 plic  budincă de ciocolată
  • 1 pachet margarină

 

Mod de preparare:

Amesteci zahărul cu sucul, apoi adaugi uleiul, făina, bicarbonatul, 3 linguriţe cacao şi amesteci până se omogenizează.

Ungi apoi o tavă cu ulei şi o tapetezi cu făină, torni compoziţia pregătită şi o dai la cuptor, la foc mic pentru 30 de minute.

In acest timp, prepari crema: fierbi praful de budincă împreună cu 300 ml apă până se îngroaşă, apoi o iei de pe foc, o laşi să se răcească şi o amesteci cu esenţa de rom, cacaua rămasă şi margarina.

După ce s-a copt blatul, îl dai la rece, apoi îl tai în două şi-l umpli cu crema de budincă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajituri de post
  • prajituri de post cu foi si crema

2 comentarii

  1. Din reteta asta parca lipseste ceva

  2. N-am mai facut prajitura cu Coca-Cola. Sigur o sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.