Prajitura cu frisca si biscuiti

Printeaza

Prajitura cu frisca si biscuiti din: biscuiti, unt, scortisoara, banane, gelatina, frisca, ciocolata.

Ingrediente:Prajitura cu frisca si biscuiti

Pentru blat:

  • 300 g biscuiţi sfârâmitiosi
  • 100 g unt
  • un praf se scortisoarâ

Pentru umplutură:

  • 4-5 banane
  • 1-2 foi gelatina

Pentru servit:

  • 250 ml frişca lichidă
  • 50 g ciocolată

 

Mod de preparare:

Pentru blat, se mărunţesc biscuiţii si se pun într-un vas. Se toarnă untul topit, se presară scorţişoara şi se amestecă. Se pune amestecul rezultat într-o formă de copt cu pereţi detaşabili şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Se scoate şi se lasă la răcit.

Pentru umplutură, se prepară gelatina conform indicaţiilor de pe pachet şi apoi se amestecă bine cu bananele transformate în piure. Se umple aluatul de tartă.

Se lasă prăjitura să stea 4 ore la frigider si se serveste cu frişca rece bătută şi ciocolată trecută prin râzătoare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.