Prajitura cu fulgi de ciocolata

Printeaza

Prajitura cu fulgi de ciocolata

 Prajitura cu fulgi de ciocolata din: oua, zahar, lamaie, ulei, faina, ciocolata, praf de copt, sare.

 

Ingrediente:

  • 7 ouă
  • 1 pahar zahăr
  • 1/2 lămâie
  • 1 pahar ulei
  • 250 g făină
  • 200 g ciocolată de menaj
  • 1 plic praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci gălbenuşurile cu zeama de lămâie, uleiul şi praful de copt. Baţi apoi albuşurile spumă cu un praf de sare şi zahărul. Dai ciocolata pe răzătoarea mare, apoi încorporezi de ciocolată în compoziţia de gălbenuşuri, apoi albuşurile bătute spumă.

Torni compoziţia într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor pentru 50 de minute la foc moale. O laşi să se răcească în tavă, o tai şi o presari cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.