Prajitura cu fulgi de ovaz si gem

Printeaza

Prajitura cu fulgi de ovaz si gem din: margarina, zahar, faina, fulgi de ovaz, gem.

Ingrediente:Prajitura cu fulgi de ovaz si gem

  • 200 g margarina
  • 150 g zahăr
  • 125 g făină
  • o linguriţă praf de copt
  • 150 g fulgi de ovăz
  • gem, după gust

 

Mod de preparare:

Margarina se amestecă bine cu zaharui până ce amestecul se albeşte. Separat, se amestecă făina cu praful de copt, se pune peste crema cu margarină şi apoi se adaugă fulgii.

Tava se tapetează cu hârtie de copt şi se pune 3/4 din cantitatea de aluat. Se nivelează cu mâna sau cu dosul unei linguri. Se întinde gemul şi se presară restul aiuatului, fărâmiţat cu degetele.

Se lasă la cuptor 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.