Prajitura cu gem si cacao

Printeaza

Prajitura cu gem si cacao din: faina, zahar, gem, lapte de soia, cacao, margarina, praf de copt.

Ingrediente:Prajitura cu gem si cacao

  • 100 g făină
  • 100 g zahăr
  • 50 g gem de prune
  • 50 g margarină
  • 50 ml lapte de soia
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Se amestecă laptele de soia cu margarina topită în prealabil şi cu gemul de prune. Se adaugă făina amestecată cu zahărul, praful de copt şi cacaua.

Se amestecă foarte bine toate ingredientele, cu grijă să nu se formeze cocoloaşe, apoi se împart în patru căni de cafea care să fie potrivite pentru cuptorul cu microunde.

Se dau la cuptorul cu microunde timp de 3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.