Prajitura cu gem si nuca (de post)

Printeaza

 Prajitura cu gem si nuca (de post)

Ingrediente:Prajitura cu gem si nuca (de post)

  • 400 g gem de prune
  • 1 pahar zahăr
  • 1 pahar apă
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguriţe bicarbonat stins cu oţet
  • 1/2 kg făină, nuci măcinate

 

Mod de preparare:

Amesteci gemul ci apa până se omo­genizează, apoi adaugi zahărul, ule­iul, cacaua, făina ploaie şi bicarbo­natul.

Ungi o tavă cu margarină, o ta­petezi cu făină şi torni compoziţia. Presari apoi nucile măcinate şi dai prăjitura la cuptor pentru 25-30 de minute.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Vreau sa fac o prajitura cu gem de caise.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.