Prajitura cu gust de ciocolata
PrinteazaPrajitura cu gust de ciocolata din: caju, apa, cacao, sirop de artar, unt de cocos.
- 125g caju crud
- 100 ml apă
- 75 g cacao
- 50 ml sirop de arţar
- 35 g unt de cocos
Pentru glazură:
- 3 linguri cacao
- 4 linguri unt de cocos
- 2 linguri sirop de arţar
- esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Hidratezi alunele 6 ore, apoi le scurgi şi le mixezi în blender împreună cu 100 ml apă, cacaua, siropul de arţar şi untul de cocos, până obţii o cremă fină. Pui crema în 2 boluri şi o laşi în frigider, să se întărească.
Pentru glazură, amesteci într-un bol toate ingredientele.
Răstorni crema întărită pe farfurii, torni deasupra glazura şi pudrezi cu cacao.
Pofta buna!