Prajitura cu gust de ciocolata

Printeaza

Prajitura cu gust de ciocolata din: caju, apa, cacao, sirop de artar, unt de cocos.

Ingrediente:Prajitura cu gust de ciocolata

  • 125g caju crud
  • 100 ml apă
  • 75 g cacao
  • 50 ml sirop de arţar
  • 35 g unt de cocos

Pentru glazură:

  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri unt de cocos
  • 2 linguri sirop de arţar
  • esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Hidratezi alunele 6 ore, apoi le scurgi şi le mixezi în blender împreună cu 100 ml apă, cacaua, siropul de arţar şi untul de cocos, până obţii o cremă fină. Pui crema în 2 boluri şi o laşi în frigider, să se întărească.

Pentru glazură, amesteci într-un bol toate ingredientele.

Răstorni crema întărită pe farfurii, torni deasupra glazura şi pudrezi cu cacao.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.