Prajitura cu iaurt si capsune
PrinteazaPrajitura cu iaurt si capsune din: capsuni, iaurt, gelatina, zahar, sirop, rosie.
- 300 g căpsune
- un kg iaurt bine scurs
- 2 pliculeţe gelatină
- 200 g zahăr
- 3 linguri sirop de căpsuni
- 2 pliculeţe gelatină
- rosie de decor
Mod de preparare:
Iaurtul foarte bine scurs se mixează cu zahărul pudră.
Gelatina se prepară conform indicaţiilor de pe pachet şi se adaugă în iaurt odată cu siropul de căpsune.
Se toarnă iaurtul într-o formă de copt tapetată cu folie alimentară, se nivelează si se dă la rece până se prepară gelatina cu căpsune.
Se prepară gelatina roşie de decor conform indicaţiilor de pe pachet, căpsunele se aşază peste iaurt, se toarnă gelatina şi, după ce se răceşte şi se încheagă se dă la rece pentru 3 ore.
Prajitura cu iaurt si capsune
Pofta buna!