Prajitura cu iaurt si capsune

Printeaza

Prajitura cu iaurt si capsune din: capsuni, iaurt, gelatina, zahar, sirop, rosie.

Ingrediente:Prajitura_cu_iaurt_si_capsune

  • 300 g căpsune
  • un kg iaurt bine scurs
  • 2 pliculeţe gelatină
  • 200 g zahăr
  • 3 linguri sirop de căpsuni
  • 2 pliculeţe gelatină
  • rosie de decor

 

Mod de preparare:

Iaurtul foarte bine scurs se mixează cu zahărul pudră.

Gelatina se prepară conform indicaţiilor de pe pachet şi se adaugă în iaurt odată cu siropul de căpsune.

Se toarnă iaurtul într-o formă de copt tapetată cu folie alimentară, se nivelează si se dă la rece până se prepară gelatina cu căpsune.

Se prepară gelatina roşie de decor conform indicaţiilor de pe pachet, căpsunele se aşază peste iaurt, se toarnă gelatina şi, după ce se răceşte şi se încheagă se dă la rece pentru 3 ore.

Prajitura cu iaurt si capsune

Prajitura_cu_iaurt_si_capsune

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.