Prajitura cu lapte si fulgi de cocos

Printeaza

Prajitura cu lapte si fulgi de cocos din: ciocolata, zahar, lapte, fulgi de cocos, unt, ulei.

Ingrediente:Prajitura_cu_lapte_si_fulgi_de_cocos

  • 200 g ciocolată neagră
  • 60 g zahăr
  • 2-3 linguri lapte integral
  • 120 ml lapte condensat dulce
  • 140 g fulgi de nucă de cocos
  • 60 g unt moale
  • o linguriţă ulei

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata ruptă bucăţi cu zahărul şi laptele integral într-o crăticioară la bain-marie sau la microunde.

Apoi, se toarnă într-o tavă unsă foarte puţin cu ulei şi, după răcire, se dă la frigider. Untul se mixează, se adaugă laptele condensat si nuca de cocos şi se amestecă până ce se obţine o cremă omogenă.

Se toarnă amestecul peste ciocolata de la frigider, se nivelează si se lasă să se întărească. Se taie apoi si se serveşte.

Prajitura cu lapte si fulgi de cocos

Prajitura_cu_lapte_si_fulgi_de_cocos

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.