Prajitura cu malai si caise

Printeaza

Prajitura cu malai si caise din: lapte, zahar, malai grisat, bicarbonat, oua, unt, caise.

Ingrediente:Prajitura_cu_malai_si_caise

  • 1 litru lapte acru
  • 150 g zahar
  • 250-300 g malai grisat
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 3 oua
  • 150 g unt
  • cateva caise sau piersici din compot

 

Mod de preparare:

Amesteci foarte bine iaurtul cu bicarbonatul. Adaugi pe rând gălbenuşurile, albuşurile bătute spumă cu zahărul şi omogenizezi foarte bine. Adaugi apoi untul şi mălaiul şi omogenizezi din nou.

Pui „mămăliguţa” într-o tavă unsă cu unt şi dai la cuptor, la foc po-trivit, aproximativ 30 de minute. Serveşti prăjitura garnisită cu felii de fructe.

Prajitura cu malai si caise

Prajitura_cu_malai_si_caise

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.