Prajitura cu malai

Printeaza

Prajitura cu malai din: malai, lapte, ulei, zahar, branza de vaci, zahar vanilat, sare, bircarbonat.

Prajitura cu malai Ingrediente:

  • 2 ceşti mălai
  • 3 ceşti lapte
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri zahăr
  • 100 g brânză de vaci
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • sare
  • 1 linguriţă bicarbonat

 

Mod de preparare:

Amesteci laptele cald cu mălaiul şi-l laşi deoparte o oră. Adaugi apoi un praf de sare, bicarbonatul, uleiul şi zahărul. Torni compoziţia într-o tavă tapetată cu hâr­tie de copt, unsă cu ulei şi presărată cu făină.

Coci prăjitura în primele 5 minute la foc mare, apoi dai focul mic pentru o oră. După ce prăjitura s-a rumenit, o scoţi din cuptor, o laşi să se răcească şi o tai bucăţi.

Amesteci apoi brânza de vaci cu zahărul vanilat şi decorezi cu crema obţinută bucăţile de prăjitură. Prăjitura e mai bună cât e călduţă

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.