Prajitura cu mere si fulgi de migdale
PrinteazaPrajitura cu mere si fulgi de migdale din: faina, amidon, lapte de soia, praf de copt, zahar, oua, mere.
- 80 g făină de orez
- 40 g amidon de porumb
- 70 g zahăr
- 300 ml lapte de soia
- 2 ouă
- o linguriţă praf de copt
- 3 mere medii
- un plic zahăr vanilat
- fulgi de migdale
Mod de preparare:
Intr-o tavă unsă se pun felii de mere tăiate foarte subţire.
Se amestecă făina cu amidonul, praful de copt, zahărul şi zahărul vanilat. Se adaugă gălbenuşurile, se amestecă, se pune laptele şi se amestecă.
Se pun albuşurile bătute, se adaugă restul merelor tăiate cuburi şi se toarnă peste stratul de mere din tavă. Se coach 30 de minute. Se scoate, se presară cu fulgii de migdale şi se lasă să se răcească.
Pofta buna!