Prajitura cu miere si cacao de post

Printeaza

Prajitura cu miere si cacao de post

Ingrediente:Prajitura cu miere si cacao de post

  • 12 mere mari rase (cu coajă)
  • 1 cană ulei
  • 1 cană zahăr
  • 2 căni făină
  • 1 linguriţă bicarbonat stins cu zeamă de lămâie sau cu oţet
  • 2-3 linguri cacao

 

Mod de preparare:

Amesteci foarte bine toate ingredientele până obţii un aluat ca de chec. Tapetezi apoi o tavă cu făină, torni amestecul obţinut şi-l pui la cuptor, la foc potrivit. O tai rece

 

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.