Prajitura cu morcov
PrinteazaPrajitura cu morcov
- 1 cană (îndesată) de morcov trecut prin răzătoarea cu ochiuri mici
- 1 cană borş
- cană de ulei
- 1 sticluţă de esenţă de rom sau vanilie
- 1 cană zahăr tos
- 1 linguriţă de bicarbonat stins cu oţet
- 2 căni de făină
- 1/2 borcan cu dulceaţă
- 100 g miez de nucă
Mod de preparare:
Amesteci foarte bine morcovul cu borşul, uleiul, zahărul tos şi esenţa de rom sau vanilie. Adaugi apoi făina şi bicarbonatul, amesteci foarte bine şi torni compoziţia într-o tavă tapetată cu făină (sau tavă din teflon).
O coci la foc potrivit până devine aurie. Când e gata o laşi să se răcească şi apoi o acoperi cu dulceaţa amestecată cu miez de nucă tăiat mai mare sau mai mic, după gust.
Prajitură cu morcov
Poftă bună!
Incoming search terms:
- prajitura cu morcov si gem
- https://www restaurantedelux ro/prajitura-cu-morcov html
N-a fost rea deloc prajitura cu morcovi. Am terminat-o deja 🙂