Prajitura cu nuca (varianta)

Printeaza

Prajitura cu nuca

Ingrediente:Prajitura cu nuca

  • 3 ouă
  • 250 g zahăr
  • 150 g făină
  • 150 g nuci
  • coajă de lămâie sau de portocală
  • unt pentru uns tava

 

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle întregi cu zahărul, pe marginea maşinii. Se adaugă făina, nucile tăiate mărunt cu cuţitul (nu trecute prin maşină) şi puţină coajă rasă de lămâie sau de portocală.

Se unge cu unt tava, se presară făină, se toarnă compoziţia într-un strat subţire.

Se coace la cuptor, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.