Prajitura cu piersici la gheata

Printeaza

 Prajitura cu piersici la gheata

Ingrediente:Prajitura cu piersici la gheata

  • 8-10 piersici
  • 100 g zahăr
  • 1-2 linguri apă
  • 20 de biscuiţi pisaţi
  • 100 g frişcă
  • puţin unt

 

Mod de preparare:

Tai piersicile în sferturi, le amesteci cu zahărul tos şi le fierbi cu apa 10 minute. Această compoziţie o iei de pe foc şi o freci bine până obţii un piure gros.

Ungi o formă cu unt şi o tapetezi cu un strat subţire de biscuiţi pisaţi (nu prea mărunt). Torni în formă un strat gros de piure de pier­sici, apoi iar un strat de biscuiţi pisaţi, apoi piersici, până termini compoziţiile. O ţii la gheaţă câteva ore şi apoi o serveşti cu frişcă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.