Prajitura cu piscoturi

Printeaza

Prajitura cu piscoturi din: piscoturi, mascarpone, crema de ciocolata, lapte, zahar, vanilie, ciocolata.

Ingrediente:Prajitura cu piscoturi

  • 40 pişcoturi de şampanie

Pentru cremă:

  • 250 g mascarpone
  • 3-4 linguri cremă de ciocolată

Pentru sirop:

  • 250 ml lapte rece
  • 3-4 linguri zahăr pudră
  • 1 fiolă esenţă vanilie

Pentru decor:

  • nucă cocos
  • 50 g ciocolată topită

 

Mod de preparare:

Pentru cremă, freci brânza cu ciocolata. Treci rapid, două câte două, pişcoturile prin lapte amestecat, în prealabil, cu zahăr şi cu esenţa şi le umpli cu cremă.

Le tăvăleşti prin nucă de cocos şi le decorezi cu ciocolată topită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.