Prajitura cu spuma de piersici

Printeaza

Prajitura cu spuma de piersici din: mascarpone, zahar, piersici, oua, mandarine.

Ingrediente:Prajitura cu spuma de piersici

  • 250 g mascarpone
  • 4 piersici
  • 100 g zahăr
  • 3 ouă
  • 2 foi gelatină
  • un pliculeţ gelatină de decor
  • felii mandarine din compot

 

Mod de preparare:

Gelatina se pune la înmuiat în apă rece, iar gălbenuşurile se amestecă cu zahărul. In crema de gălbenuşuri se pune apoi mascarpone şi se adaugă gelatina bine scursă.

Se mixează jumătate din cantitatea de piersici şi se adaugă. Se bat albuşurile spumă şi se pune spuma. Se toarnă amestecul într-o tavă rotundă tapetată cu folie. Se aşază felii din restul de piersici.

Se prepară gelatina de decor, se toarnă peste spumă şi se aşază felii de mandarine din compot.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.