Prajitura cu vanilie

Printeaza

Prajitura cu vanilie

Prajitura cu vanilie din: zahar, ulei, lapte, oua, faina, amoniac, budinca de vanilie, lamaie, margarina.

Ingrediente foi :

  • 10 linguri zahăr
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri lapte
  • 2 ouă
  • făină cât cuprinde
  • amoniac stins cu oţet

Ingrediente cremă :

  • 2 budinci de vanilie
  • 1 l lapte
  • zeama şi coaja de la 2 lămâi
  • zahăr după gust
  • 1 pachet de margarină

 

Mod de preparare:

Topeşti zahărul în lapte, adaugi ouăle bătute bine, uleiul, făina şi amoniacul stins cu oţet sau cu lămâie. Le coci pe dosul tăvii, la foc potrivit.

Prepari bu­dinca de vanilie, adaugi zahăr după gust, zeama şi coaja de lămâie şi 1 pachet de margarină şi mixezi totul până se omoge­nizează.

După ce se răceşte, pui crema între foi. Laşi prăjitura o zi la rece, ca să se înmoaie foile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.