Prajitura cu zmeura si fistic
PrinteazaPrajitura cu zmeura si fistic din: faina, praf de copt, zahar pudra, sare, unt, oua, fulgi de ciocolata, zmeura, fistic, coaja de portocale, suc de portocale.
- 225 g de faina
- 1,5 lingurita de praf de copt
- 225 g de zahar pudra
- un varf de cutit de sare
- 225 g de unt nesarat
- 4 oua
- 300g de fulgi de ciocolata neagra, faramitata
- 1,5 cani de zmeura congelata
- 1 ceasca de fistic
- coaja de la 2 portocale
Pentru glazura:
- 2 cesti de zahar pudra
- 2 linguri de suc de portocale
- 1/4 cesti de fistic , tocat
Mod de preparare:
Puneti faina, praful de copt, zahar pudra, sare, unt si oua intr-un castron. Bateti bine. Incorporati ciocolata, zmeura, fistic si coaja de portocala si bateti bine.
Se transfera amestecul intr- o tava si se coace pentru aproximativ 60 de minute. Se lasa sa se raceasca complet.
Pregatiti glazura, amestecati zahar pudra cu suc de portocale pana cand zaharul se dizolv. Raspanditi peste prajitura. Presarati fistic, lasati sa se intareasca, taiati si serviti.
Pofta buna!