Prăjitură de post

Printeaza

Prăjitură de post

Ingrediente:Prăjitură de post

  • 3 căni de făină
  • 6 linguri de cacao
  • două linguriţe de bicarbonat
  • două căni de zahăr, două căni cu apă
  • două pliculeţe de zahăr vanilat
  • 11 lin­guri de ulei
  • două linguri de oţet
  • coajă rasă de portocală

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine uleiul, coaja de portocală, oţetul, vanilia, apa şi zahărul până când acesta din urmă se dizolvă bine.

Separat, se amestecă făină, cacao şi bicarbonat, se pun în sită şi se cern peste cealaltă compoziţie, pentru ca prăjitura să crească bine.

Se unge tava de la aragaz cu ulei, se toarnă compoziţia, se dă la cuptorul încins la 170°C, timp de 40 de minute. Când este gata se ornează cu zahăr pudră, cacao sau cu fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.