Prajitura delicioasa de cacao cu nuca

Printeaza

Prajitura delicioasa de cacao cu nuca din: apa minerala, zahar, faina, ulei, nuci, bicarbonat, cacao, mirodenii.

Ingrediente:

  • 2 căni de apă minerală
  • 2 căni zahăr
  • 4 căni făină
  • 200 g ulei
  • nuci (bucăţi mari)
  • 1 linguriţă bicarbon­at
  • 2 linguri cacao
  • mirodenii

Mod de preparare:

Prajitura delicioasa de cacao cu nuca:  freacă apa minerală cu zahărul, se adaugă uleiul, făina, bicarbonatul, nucile rupte, cacao, mirodeniile şi se face o pastă ca la chec.

unge tava cu ulei se tapetează cu făină, se pune com­poziţia în tavă şi se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

Paste cu Mazăre și Busuioc

Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]

Martini Clasic cu Gin

Martini Clasic cu Gin din: gin, vermut, gheata, masline. Rețeta originală, un amestec purist de gin și vermut sec, decorat cu o măsline sau o felie de lămâie, a traversat decenii, devenind un standard în arta mixologiei. Prepararea unui martini perfect necesită atenție la detalii și o apreciere pentru tradiție, oferind în același timp spațiu […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.