Prajitura delicioasa cu capsune si frisca
PrinteazaPrajitura delicioasa cu capsune si frisca din: lapte condensat, suc de lamaie, capsune, frisca, biscuiti, margarina, zmeura si nuca de cocos.
- 300 ml lapte condensat dulce
- 100 ml suc de lamaie
- 10 g capsune
- 250 ml frisca lichida
- 10 biscuiti
- o lingura unt sau margarina
- pentru servit:
- zmeura
- o lingura de nuca de cocos
Mod de preparare:
O formă de inimă se tapetează cu hârtie, iar marginile acesteia se lasă să depăşească marginile vasului. Separat, se sfărâmă cele 10 căpşune, se adaugă laptele, sucul de lămâie şi frişca bătută. Se amestecă bine si se toarnă în formă.
Biscuiţii se sfărâmă şi se amestecă cu untul sau margarina topite si apoi se presară amestecul peste crema din tavă. Cu marginile hârtiei se îndeasă firimiturile şi apoi se acoperă continutul formei cu hârtia.
Se dă la congelator pentru 6 ore, apoi se scoate prin răsturnare şi se serveşte decorată cu zmeură şi nucă de cocos.
Prajitura delicioasa cu capsune si frisca
Pofta buna!