Prajitura delicioasa cu piscoturi

Printeaza

Prajitura delicioasa cu piscoturi din: piscoturi, frisca, iaurt, zahar farin, gelatina, fructe.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet de pişcoturi de şampanie
  • 1/2 l frişcă (smântână îndulcită după gust)
  • 1 l iaurt
  • 5 linguri zahăr farin
  • 3 plicuri de gelatină pentru cremă
  • 2 plicuri gelatină pentru ornat
  • 200 – 300 g fructe de pădure sau exotice

 

Mod de preparare:

Tapetezi o tavă mare cu pişcoturi. în timp ce se înmoaie gelatina în apă (3 plicuri), conform instrucţiunilor de pe plic, amesteci iaurtul, frişca şi încă 5 linguri de zahăr farin. Incorporezi şi gelatina uşor.

Torni acest amestec peste pişcoturi. După ce s-a închegat puţin, pui peste această cremă fructele de pădure.

Poţi folosi fructe de pădure congelate în extrasezon: căpşune, zmeură, mure, afine, coacăze, pe care nu le laşi să se dezgheţe, dar poţi folosi şi fructe exotice.

Peste fructe, torni’gelatina oprită pentru ornat, preparată şi ea după instrucţiunile de pe plic.

Laşi prăjitura câteva ore la rece, pentru a se închega.

 

Prajitura delicioasa cu piscoturi

Prajitura delicioasa cu piscoturi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.