Prăjitură din branză de vacă şi nuci

Printeaza

Prăjitură din branză de vacă şi nuci

Ingrediente:Prăjitură din branză de vacă şi nuci

  • 400 g brînză de vacă
  • 4 ouă
  • 3/4 pahar zahăr
  • 200 g nuci pisate
  • 100 g stafide
  • 150 g unt
  • vanilie sau rom
  • grăsime şi făină pentru formă

 

Mod de preparare:

Se trece brînza prin maşina de tocat. Se freacă zahărul cu untul, adăugînd pe rînd ouăle, apoi brînza, nucile, stafidele, vanilia sau romul.

Se amestecă totul bine, se pune într-o formă de chec unsăşi presărată cu făină.

Se coace la foc potrivit şi se scoate din formă după ce s-a răcit .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.