Prajitura din piscoturi cu crema de cirese

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de prajitura cu piscoturi, cirese, zahra pudra, albusuri si zeamaPrajitura din piscoturi cu crema de cirese de lamaie.

Ingrediente:

  • 250 g pişcoturi şampanie
  • 250 g cireşe
  • 250 g zahăr pudră
  • 2 albuşuri
  • zeama de la 1/2 lămâie

 

 

Mod de preparare:

Cureţi cireşele de sâmburi şi le mixezi. Baţi albuşurile spumă cu zahărul pudră, adaugi cireşele mixa­te şi un pic de zeamă de lămâie.

Le amesteci împreu­nă ca să obţii o cremă com­pactă. într-un vas aşezi un strat de pişcoturi, un strat de cremă, iar pişcoturi; ultimul trebuie să fie de pişcoturi. Decorezi cu frişcă şi cireşe, după imaginaţie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • crema de cirese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.