Prajitura diplomat cu grepfrut

Printeaza

Prajitura diplomat cu grepfrut din: piscoturi, gem de capsuni, lapte, frisca, gelatina, zahar, faina, vanilie, oua, grepfruturi, compot.

Ingrediente:

  • 1 pachet pişcoturi de şampanie
  • 1 borcan gem de căpşuni
  • 500 ml lapte
  • 500 ml frişcă
  • 3 plicuri gelatină
  • 150 g zahăr
  • 2 linguri cu vârf făină
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 grepfruturi
  • 100 ml compot

 

Mod de preparare:

Combini gălbenuşurile cu zahărul, făina şi laptele şi pui cratiţa pe foc, amestecând până se îngroaşă, după care o dai deoparte.

După ce s-a răcorit, adaugi esenţa de vanilie, frişca bătută şi două plicuri de gelatină, preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj, întinzi într-o tavă de cozonac folie alimentară şi aşezi un strat de pişcoturi, apoi după imaginaţie, lipite cu gem două câte două, restul de pişcoturi, torni crema şi acoperi cu folia de plastic.

Dai prăjitura la rece peste noapte. Ornezi cu felii de grepfrut şi torni compotul amestecat cu gelatina, preparată conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.