Lime: Beneficii pentru Sănătate, Rețete Delicioase si Contraindicatii. Lamaia-lime (Citrus aurantiifolia) este un fruct mic, verde sau galben deschis, cunoscut pentru aroma sa proaspătă și acidă. Este folosit în bucătărie pentru a adăuga gust și savoare preparatelor. Iată mai multe informații despre lime. Clima: Lamaia-lime este originară din regiunea Asia de Sud-Est și preferă un […]
Prajitura cu dovleac
PrinteazaPrajitura cu dovleac din: dovleac, nuca, lamaie, bicarbonat, faina, ulei, zahar.
Ingrediente:
- 250g dovleac
- 150g nucă
- 1 lămâie
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 250g făină
- 50 ml ulei
- 150g zahăr pudră
Mod de preparare:
Prajitura cu dovleac: curăţă dovleacul şi se dă pe răzătoarea mare. Nucile se pisează. amestecă uleiul cu zahărul pudră şi făina, apoi se adaugă nucile, dovleacul, bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie şi se amestecă bine.
Compoziţia se pune într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu faină.
coace prăjitura la foc potrivit, circa 35 de minute.
serveste rece.
Pofta buna!
Tobă Tradițională de Casă – Rețetă Autentică și Nutrițională
Tobă Tradițională de Casă – Rețetă Autentică și Nutrițională din: inima de porc, limba de porc, rinichi de porc, carne de porc, mat gros de porc, sare, piper, boia de ardei, usturoi, orez. Descoperiți o rețetă autentică de tobă de casă, un preparat tradițional românesc cu o istorie bogată. Această rețetă vă va ghida pas […]