Prajitura dulce, fara coacere

Printeaza

Prajitura dulce, fara coacere din: ciocolata, frisca lichida, biscuiti, unt sau margarina, nuci sau alune.

 

Ingrediente:

  • 2 ciocolate amărui
  • 2 ciocolate albe
  • 2 ciocolate cu lapte
  • 600 ml frişcă lichidă
  • aproximativ 2 pachete de biscuiţi
  • 3 linguri unt sau margarină
  • nuci sau alune măcinate (opţional)

 

 

Mod de preparare:

Topeşti fiecare tip de ciocolată în parte, la bain-marie şi torni câte 200 ml frişcă lichidă în acestea.

Compoziţia rezultată o dai la frigider, pentru a se întări. Fărâmiţezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul, apoi îi torni într-o tavă şi îi presezi bine.

Deasupra lor pui cele 3 tipuri de cremă şi, opţional, nucă măcinată sau alune.

Prăjitura o dai din nou la rece şi o consumi a doua zi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura vanilata cu firimituri

Prajitura vanilata cu firimituri

Prajitura vanilata cu firimituri din: faina, zahar, unt, cirese, oua, praf de copt, vanilie. Ingrediente: 150 g făină 100 g zahăr 6 linguri cu unt rece sare Pentru blat: 450 g cireşe 120 g făină 115 g unt 200 g zahăr 2 ouă 1/2 linguriţă cu praf de copt vanilie sare   Mod de preparare: Pentru […]

Prajitura cu caise si branza

Prajitura cu caise si branza

Prajitura cu caise si branza din: faina, unt, zahar, oua, caise, branza, smantana, lamaie, vanilie. Ingrediente: 250 g făină 125 g unt 200 g zahăr 4 ouă 500 g caise 500 g brânză dulce 200 ml smântână dulce 1 lămâie mare esenţă de vanilie sare   Mod de preparare: Pentru blat, frământă un aluat din […]

 

Prajitura aromata cu mere si nuci

Prajitura aromata cu mere si nuci din: mere, nuca, zahar, faina, unt, lamaie, ou, scortisoara, menta. Ingrediente: 3 mere 70 g miez nucă 70 g zahăr 40 g faină 40 g unt la temperatura camerei 1/2 lămâie 1 gălbenuş 1 linguriţă scorţişoară (opţional) 1 praf de sare (opţional) zahăr pudră (decor) mentă proaspătă (decor)   […]

Prajitura aromata in doua culori

Prajitura aromata in doua culori din: oua, zahar, unt, lapte, faina, cacao, ciocolata, praf de copt. Ingrediente: 4 oua 500 g zahăr 200 ml lapte 100 g unt 250 g făină 3 linguri cu cacao 1 pliculeţ cu praf de copt 100 g ciocolată sos de ciocolată   Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile cu untul moale […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.