Prajitura frageda cu struguri

Printeaza

Prajitura frageda cu struguri din: unt, faina, zahar, oua, lamaie, lapte, struguri.

Ingrediente:Prajitura frageda cu struguri

  • 250 g unt
  • 300 g făină
  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • 1 linguriţă coajă rasă de lămâie
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 4 linguri lapte
  • 250 g struguri

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, se freacă untul cu zahărul şi zahărul vanilat, până devine spumă.

Se adaugă pe rând ouăle, sarea, coaja de lămâie, făina amestecată cu praful de copt şi la final, treptat, laptele, până ce devine un aluat mai legat.

Se spală foarte bine boabele de struguri şi se scurg bine. Se pune aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se aşază deasupra boabe de struguri şi se dă la cuptor pentru 45 de minute.

Se taie când s-a răcit complet.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Prăjitură cu brânză, nuci şi struguri

Prăjitură cu brânză, nuci şi struguri

O reteta delicioasa de prajitura cu branza, nuci si struguri din: biscuiti din ovaz, unt, lamaie, zahar vanilat, branza mascarpone, branza de vaci, foi de gelatina, zahar tos, struguri, miere, rom si nuci macinate. Ingrediente: 500 g biscuiti din ovaz sau amaretto 300 g unt 1 lamaie 2 linguri zahar vanilat 800 g branza mascarpone […]

Prăjitură cu cacao şi struguri

Prăjitură cu cacao şi struguri

Prăjitură cu cacao şi struguri Ingrediente blat: 500g făină 200g unt 200g zahăr pudră 150g cacao 1 linguriţă praf de copt 1 lin­guriţă zahăr vanilat 1 pahar lapte 1 ciorchine de struguri negri   Ingrediente crema: 200ml frişcă ,200g zahăr pudra ,1plic cremă de cio­colată,100ml lapte, 1 linguriţă esenţă de rom   Mod de preparare: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.