Prajitura frageda

Printeaza

Prajitura frageda

Ingrediente:Prajitura frageda

  • 2 ouă
  • 7 linguri cu zahăr
  • 7 linguri cu ulei
  • 7 linguri cu lapte
  • 1 praf de copt
  • făină cât cuprinde

Pentru cremă:

  • 300 g zahăr
  • 4 linguri cu făină
  • 5 linguri cu cacao
  • 1 l lapte
  • 100 g ciocolată
  • 100 g margarina

Preparare:

Bate bine ouăle cu zahărul, laptele şi uleiul. Adaugă praful de copt şi făină cât să obţii un aluat potrivit de tare. Frământă, după care împarte aluatul în trei.

Lasă să se odihnească 30 de minute, după care întinde 3 foi şi coace-le pe dosul tăvii.

Fierbe laptele cu zahărul. Adaugă făina, ciocolata şi cacao. Amestecă şi lasă pe foc circa 10 minute. Când s-a răcit puţin pune, margarina, întinde crema de ciocolată între foile coapte pe dosul tăvii. Prăjitura se serveşte a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.